Imputernicire trecere vama + pasaport

Buna ziua si scuzati deranjul.

Cu 6 luni in urma m-am mutat in germania iar nevasta-mea si fetita au ramas in romania,acum am decis ca pot sa le aduc si pe ele aici,si acum incep intrebarile.
Daca fac aici procura pentru trecere vama,este valabila?
Este valabila aceiasi procura la intocmirea pasaportului?
Care sunt procedurile,tin sa mentionez ca as dori sa rezolv problema pana in 20 februarie si eu nu am cum sa plec din germania din cauza serviciului.
Va multumesc anticipat!

3 thoughts on “Imputernicire trecere vama + pasaport

  1. Pentru calatoria in Germania este necesara o declarație prin care va exprimati acordul ca fiica dvs sa calatoreasca insotita de mama, nu procura (copilul nu e un pachetel, ca sa-l aduca altcineva). Pentru asta aveti nevoie de: buletinul dvs, certificatul de naștere al fiicei, buletinul sotiei, sa cunoasteti durata călătoriei, scopul, ruta, mijlocul de transport si adresa din Germania unde va locui minora.
    Pentru intocmirea pasaportului fiicei, aveti nevoie de o declarație (ca sunteti de acord ca fiica dvs sa posede propriul pasaport) si o procura prin care o împuterniciti pe sotie sa ii obtina pașaportul.
    Cele 2 declaratii si procura, se autentifica numai la Ambasada sau Consulat, si ulterior trebuie trimise in tara, in original .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*