Gala Excelentei in Mediere – Editia I

http://www.medierenet.ro/wp-content/themes/academica/images/logo-gala.pngCluj Napoca va gazdui in data de 27 septembrie 2013 in premiera Gala Excelentei in Mediere din Romania, eveniment organizat sub patronajul MediereNet.ro® si al Consiliului Judetean Cluj, in parteneriat cu asociatiile profesionale ale mediatorilor.


Gala Excelentei in Mediere recunoaste si premiaza meritele profesionistilor care au pus bazele medierii in Romania, straduinta si profesionalismul celor care desfasoara aceasta activitate zi de zi si pe cei care promoveaza si sustin medierea. Drept urmare, Gala Excelentei in Mediere va reuni mediatori, reprezentanti ai mediului juridic, de business, oameni politici si jurnalisti.
Gala Excelentei in Mediere este ocazia perfecta pentru a  multumi profesionistilor pentru activitatea lor, luand in mod firesc in considerare si specialistii care au profesat in ultimii ani in domeniul medierii. Nu trebuie exclus nici segmentul mass-media, acesta jucand un rol important in educarea romanilor pentru care notiunea de mediere devine tot mai familiara.
Gala Excelentei in Mediere va avea loc vineri, 27 septembrie 2013, in salonul restaurantului Univers T, situat in Cluj Napoca, str. Alexandru Vaida Voievod nr.53, intre orele 16- 22.

MediereNet.ro®, organizator al Galei Excelentei in Mediere 2013, anunta obtinerea unei reduceri la tariful de cazare, de la partenerul evenimentului, Univers T, pentru participantii la gala.

Persoanele interesate de acest discount sunt rugate sa confirme cererea de cazare, pana la data de 10 septembrie 2013, la adresa de e-mail claudia.goage@medierenet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*