Autorizație de construire

Bună ziua! Dacă proiectul de construire și toate avizele sunt pe ambele nume, autorizația de construcție este doar pe numele lui. Ce trebuie sau Cum sa fac ca și numele meu sa fie pe acea autorizație de construire, deoarece construim acea casa acum din munca amândurora. Menționez ca trăiesc în concubinaj cu un barbat,iar pe terenul pe care construim casa suntem proprietari amândoi. Se poate modifica autorizația sau se poate înlocui pur și simplu sau achitând din nou taxa?. Dacă numele meu nu se afla pe autorizație ,intabularea se face doar pe numele lui.? Eu țin neapărat sa fim proprietari în mod egal, copilul meu si al lui sa mosteneasca in mod egal casa. Tin sa mentionez ca si el isi doreste acelasi lucru. Undeva sa strecurat o greseala din nestiinta.Cum sa procedez ? Mă numesc Ana și sunt din Buzău. Mulțumesc anticipat pentru răspuns și va doresc o zi bună!

5 thoughts on “Autorizație de construire

  1. Bună ziua,

    Încercați să contactați autoritatea emitentă și să vedeți dacă se poate îndrepta această eroare materială pe cale administrativă.

  2. Mulțumesc frumos pentru răspuns! Destul de vag totuși! As fi dorit sa fiu ajutată cu un răspuns concret. Da, se poate, sau nu , nu se poate. Dacă da cine și Cum mă poate ajuta sa rezolv aceasta problema. Autoritatea emitenta….poate spune și nu chiar dacă se poate, pentru ca este mai simplu din punctul lor de vedere. As fi dorit sa știu, sa pot insista nu sa primesc acolo un “nu “și un spate întors, fără sa mai pot spune nimic. Din neștiință bineînțeles. Aștept. Poate găsiți un răspuns mulțumitor și pentru mine. O zi buna! Și mii de scuze pentru faptul ca mi am permis acest comentariu.

  3. Nu vă pot ajuta cu mai mult pentru că acest lucru nu ține în niciun caz de notariat. Nu se poate face niciun act notarial prin care să se îndrepte eroarea materială cuprinsă în autorizație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*